Dyr på gården

OBS! OBS! OBS!

Bailey
Bailey er en tæve på 4 år. Vi "arvede" hende for halvandet år siden af en sød småbørnsfamilie, der ikke synes de havde den fornødne plads og overskud til hende. Hun er sød og dejlig, meget kælen og finder sig i børn kravler på hende og tager hendes mad. Men hun har nogle rigtig dårlige vaner i forhold til at tro, at det er hende der skal tage imod gæsterne på gården. Det gør hun ved at løbe bilerne i møde, gø højt og rejse børster. Når gæsterne står ud af bilerne hilser hun ivrigt og gør, hvorefter hun falder til ro igen. Vi arbejder på at lære hende, at hun skal ligge sig i sin kurv, når der kommer gæster og først komme og hilse, når hun bliver tilkaldt. Men det smutter en gang i mellem og gæster skal være forberedte på, at de under opholdet vil støde på Bailey.
Smølfe og Molly
Her ligger Smølfe og Molly. Molly (rød) er vores ældste kat på 4 år og Smølfe er hendes killing på nu 3 år. De er begge dygtige jægere,men også dygtige slappere. 
Ibber
Ibber er vores sidste skud på stammen, Hun kan til os som en hankat og fik navnet Ibrahim, men viste sig pludselig at være gravid! Så nu er hun blevet til Ibber og skal snart have killinger.Hønsebasserne
Vi har pt. to høns og en hane, lige i underkanten i forhold til at holde os med æg, men de hygger i haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar